Siz değerli katılımcılarımızın geri bildirimleri, gelişim sürecimizin en önemli yapı taşlarından birini oluşturuyor. İzmir Psikoloji Enstitüsü olarak, uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve sunduğumuz 25’ten fazla eğitim programıyla alanımızda lider konumdayız. Bu başarıda en büyük pay, sizlerden gelen geri bildirimler ve katkılardır. Bu nedenle, aldığınız eğitim ya da katıldığınız program hakkındaki düşünceleriniz bizim için çok kıymetli.

Eğitimlerimizin içeriğini ve eğitmenlerimizin performansını değerlendirdiğinizde, sadece bizim gelişimimize katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda diğer meslektaşlarınıza da rehberlik ediyorsunuz. Sizden gelecek geri bildirimlerle, eğitimlerimizi daha da ileriye taşıyabilmeyi amaçlıyoruz.

Fikirlerinizi kısa bir paragraf ile bizlerle paylaştığınız ve yorumunuzun, fotoğrafınız ile birlikte sosyal medya hesaplarımızda meslektaşlarınıza yol göstermek amacıyla paylaşılmasına izin verdiğiniz takdirde, İzmir Psikoloji Enstitüsü’nün herhangi bir eğitiminde kullanmak üzere 500 TL değerinde para puan kazanma fırsatını elde edeceksiniz.

Sürekli gelişimin karşılıklı etkileşimle mümkün olduğuna inanıyoruz ve sizden gelecek geri dönüşleri heyecanla bekliyoruz. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz!

Mesaj Gönder
Merhaba. Whatsapp üzerinden bize anında ulaşabilirsiniz.
Call Now Button